Tarinamme

Topsavon perustaminen

Topi Pitkänen veti neljä vuotta myyntitiimiä, joka kauppasi Elisan palveluja. Kun yritys lopetettiin ja työpaikka hävisi alta, ei Topi halunnut jäädä laakereillaan lepäilemään. Vielä kun Elisalta tarjottiin yhteistyökuviota, ei asiaa tarvinnut kauan miettiä.

”Monen sattuman kautta yrittäjäksi ryhdyin, mutta ei tämä ole ollenkaan hassumpi tapa työllistää itsensä ja vielä muutama muu siinä rinnalla. Vielä kun keväällä 2016  kimppaan tuli ennestään tuttu kaveri, Henrikssonin Hannu, niin entistä lujemmaksi kasvoi usko tähän bisnekseen”, kertoo Topi.

Yhtiökumppanuus Topi Pitkäsen kanssa oli pitkän linjan myyntimiehelle, Hannu Henrikssonille se toiseksi paras vaihtoehto. Ensisijaisesti hän olisi halunnut juontajaksi TopGear-ohjelmaan, mutta kun sinne ei tullut kutsua, tuntui callcenter yrittäjyys mahtavalta mahdollisuudelta.

”Minulla on parinkymmenen vuoden kokemus myyntityöstä. Pisimmän jakson, 15 vuotta olin myyntijohtajana webhosting yrityksessä ja pienesti siinä osakkaanakin, kertoo Hannu.

Topsavo perustettiin vuonna 2015 callcenteriksi, toimimaan virallisena Elisa Oyj:n kumppaniyrityksenä Savon ja Kainuun alueella. Yhteistyö Elisan kanssa päättyi vuoden 2017 lopussa ja sen jälkeen liiketoiminta on keskittynyt mainostoimistopalveluiden myyntiin ja tuottamiseen. Hyvän startin tähän antoi kesällä 2017 toteutettu projekti, jossa Topsavo toteutti lähes 200 verkkosivustoa Elisan yritysasiakkaille.

“Yrittäjällä voi olla liikeidea, mutta ei vielä tarkempia suunnitelmia. Olemme auttaneet joitakin yrityksiä nimen keksimisestä ja yritysilmeen suunnittelusta lähtien, aina puhelinliittymiin ja laitehankintoihin, työajan seurantaan, laskutusjärjestelmiin sekä tietysti kotisivujen suunnitteluun ja niiden tuottamiseen. Meillä on hyvät yhteistyökumppanit ja laajat verkostot, joten voimme tarjota hyvinkin kattavasti palveluja yrittäjälle, yrittäjä voi sitten keskittyä olennaiseen.” kertoo Hannu.

Nykyhetki

Topsavo Oy palvelee kaikenlaisia yrityksiä. Kun tulee ongelmia tai tarpeita liittyen vaikkapa verkkosivuihin tai verkkokauppaan, kannattaa Topsavoon olla yhteydessä. Myös myyntiin, markkinointiin ja valmennuksiin liittyvissä asioissa Topsavolta löytyy vankkaa osaamista. Hannu ja Topi lupaavat, että soitto heille ja apua löytyy. Sisäisten prosessien tehostamisella säästetään aikaa ja vaivaa.

“Haluamme olla yrittäjän paras kaveri, varsinkin sen aloittavan yrittäjän, koska yrityksen perustamisvaiheessa joutuu juoksemaan monella luukulla. Tiedän sen omasta kokemuksestanikin.’’ kertoo Topi.

’’On tärkeää, että toiminnot yrityksessä ovat ajan tasalla, että asiakas pääsee mobiililaitteilla käyttämään palveluja mahdollisimman helposti ja tehokkaasti.’’ muistuttaa Hannu.

Yrityksen arvot

Yrityksemme perusarvoja ovat asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kunnioittaminen sekä jatkuva oppiminen. Asiakastyytyväisyydestä ei yrityksessämme tingitä. Toimimme asiakaslähtöisesti ja pyrimme luomaan upeita asiakaskokemuksia.

Tulevaisuus

Nuorilla yrittäjillä on kova palo saada yritys kasvamaan ja tehdä siitä vielä jonain päivänä Topsavolainen menestystarina.
“Meillä on hyvä porukka ja paljon osaamista. Tarkoituksemme on kasvaa, mutta harkitusti.” tuumaa Topi.

Tarinamme kirjoitti Marita Leskinen, Viestirauta