Verkkosivut ja graafinen suunnittelu

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisen kotisivujen suunnittelu- ja ylläpitopaketin. Asiakkaanamme sinun ei tarvitse huolehtia domaineista, webhotellista eikä www-suunnittelijan etsimisestä. Ratkaisumme skaalautuvat yksinkertaisista perussivuista räätälöityihin ratkaisuihin.

Nettisivujen elinkaari on nykyään korkeintaan muutama vuosi. Laitteet joilla nettiä selataan, muuttuvat ja kehittyvät jatkuvasti, joten sivujesi täytyy olla mukana kehityksessä. Nykyään suurin osa www-liikenteestä tulee mobiililaitteiden kautta, joten käytettävät ja hyvännäköiset mobiilisivut ovat erittäin tärkeät.

Perus kotisivut alk. 750 €

Mikäli haluat selkeät ja helposti päivitettävät verkkosivut, nämä paketit sopivat sinulle. Kaikki sivustomme ovat responsiivisia, eli ne mukautuvat jokaiselle laitteelle tarjoten parhaan käyttäjäkokemuksen. Saat sivuillesi erittäin helppokäyttöisen hallintapaneelin, jonka avulla verkkosivujen päivittäminen käy käden käänteessä!

Esimerkkejä Perus kotisivujen toteutuksista:

www.paivakotituike.fi

www.jmuunimuuraus.fi

www.datman.fi

Osaamiseemme on luottanut mm.

Teimme kesällä 2017 projektin, jossa Topsavo toteutti lähes 200 Perus kotisivua Elisan yritysasiakkaille.

WordPress ratkaisut alk. 950 €

Kun tarvitset parhaan ratkaisun liiketoimintasi ja tuottavuutesi kasvattamiseksi verkossa, on kyse sitten erikoistarpeitanne varten kustomoidusta verkkokaupasta, intranetistä tai websovelluksesta, hoidamme homman laadukkaasti maaliin! Saat meiltä mm. yksilölliset WordPress -asennukset, -teemat ja -lisäosat sekä erittäin vakaan 24h valvotun hostingin yhteistyökumppaniemme kautta.

Esimerkkejä WordPress toteutuksista:

www.kivuton.net

www.riuttala.fi

www.sfhl.fi

Graafiset palvelut

Saat meiltä kokonaisvaltaiset graafisen suunnittelun palvelut nettiin ja erilaisiin painotuotteisiin. Hyvä design on mielestämme selkeää, tarkoituksenmukaista ja kommunikoi myös rivien välistä tukien haluttua mielikuvaa yrityksestäsi. Tunnemme visuaalisen viestinnän säännöt ja uskallamme tarpeen tullen rikkoa niitä.

Katso tästä referenssejämme
ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö

Kaikki hinnat alv 0%