Verkkosivut ja nettikaupat

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltainen kotisivujen suunnittelu- ja ylläpitopaketti. Asiakkaanamme sinun ei tarvitse huolehtia domaineista, webbihotellista eikä www-suunnittelijan etsimisestä. Ratkaisumme skaalautuvat tavallisista yrityssivuista monipuoliseen verkkokauppaan saakka.

Asiakas: MAJ Engineering Oy – verkkosivut
Asiakas: Kivuton – Kalevalainen jäsenkorjaamo. Logo, verkkosivut, esite, käyntikortti, valokuvaus ja video nettisivuille.

Jos sinulla on jo nettisivut

Nettisivujen elinkaari on nykyään korkeintaan muutama vuosi. Laitteet joilla nettiä selataan, muuttuvat ja kehittyvät jatkuvasti, joten sivujesi täytyy olla mukana kehityksessä. Nykyään suurin osa www-liikenteestä tulee mobiililaitteiden kautta, joten käytettävät ja hyvän näköiset mobiilisivut ovat erittäin tärkeät. Kaikki sivumme ovat responsiivisia, eli niiden näkymä on optimoitu erilaisille laitteille.

Peruspaketit

Mikäli haluat nopeasti yksinkertaiset, mutta näyttävät verkkosivut, nämä paketit sopivat sinulle. Kaikki sivustomme ovat responsiivisia, eli ne mukautuvat asiakkaasi laitteen mukaan tarjoten parhaan käyttäjäkokemuksen jokaiselle ruudulle. Saat sivuillesi erittäin helppokäyttöisen hallintapaneelin, jonka avulla verkkosivujen päivittäminen on helpompaa kuin koskaan!

Verkkokaupat

Verkkokaupparatkaisumme ovat myös helppokäyttöisiä ja sisältävät tuen verkkomaksuille, monipuolisen tuoteryhmähierarkian, tuotteiden suosittelun sosiaalisessa mediassa ja paljon muuta.

Räätälöidyt ratkaisut

Kun tarvitset parhaan ratkaisun liiketoimintasi ja tuottavuutesi kasvattamiseksi verkossa, on kyse sitten erikoistarpeitanne varten kustomoidusta verkkokaupasta, intranetistä tai websovelluksesta, hoidamme homman laadukkaasti maaliin! Saat meiltä mm. yksilölliset WordPress -asennukset, -teemat ja -lisäosat sekä erittäin vakaan 24h valvotun hostingin yhteistyökumppaniemme kautta.