Kotisivut ja graafinen suunnittelu

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltainen kotisivujen suunnittelu- ja ylläpitopaketti. Asiakkaanamme sinun ei tarvitse huolehtia domaineista, webhotellista eikä www-suunnittelijan etsimisestä. Ratkaisumme skaalautuvat tavallisista yrityssivuista monipuoliseen verkkokauppaan saakka.

Jos sinulla on jo nettisivut

Nettisivujen elinkaari on nykyään korkeintaan muutama vuosi. Laitteet joilla nettiä selataan, muuttuvat ja kehittyvät jatkuvasti, joten sivujesi täytyy olla mukana kehityksessä. Nykyään suurin osa www-liikenteestä tulee mobiililaitteiden kautta, joten käytettävät ja hyvän näköiset mobiilisivut ovat erittäin tärkeät.

Peruspaketit

Mikäli haluat nopeasti yksinkertaiset, mutta näyttävät verkkosivut, nämä paketit sopivat sinulle. Kaikki sivustomme ovat responsiivisia, eli ne mukautuvat asiakkaasi laitteen mukaan tarjoten parhaan käyttäjäkokemuksen jokaiselle ruudulle. Saat sivuillesi erittäin helppokäyttöisen hallintapaneelin, jonka avulla verkkosivujen päivittäminen on helpompaa kuin koskaan!

Asiakas: MAJ Engineering Oy – Verkkosivut
Asiakas: BikeStoppi – Polkupyörien ja moottoripyörien huolto – Verkkosivut ja logo

Räätälöidyt ratkaisut

Kun tarvitset parhaan ratkaisun liiketoimintasi ja tuottavuutesi kasvattamiseksi verkossa, on kyse sitten erikoistarpeitanne varten kustomoidusta verkkokaupasta, intranetistä tai websovelluksesta, hoidamme homman laadukkaasti maaliin! Saat meiltä mm. yksilölliset WordPress -asennukset, -teemat ja -lisäosat sekä erittäin vakaan 24h valvotun hostingin yhteistyökumppaniemme kautta.

Asiakas: Kivuton – Kalevalainen jäsenkorjaamo – Logo, verkkosivut, esite, käyntikortti, valokuvaus ja video nettisivuille.

Verkkokaupat

Verkkokaupparatkaisumme ovat myös helppokäyttöisiä ja sisältävät tuen verkkomaksuille, monipuolisen tuoteryhmähierarkian, tuotteiden suosittelun sosiaalisessa mediassa ja paljon muuta.

Graafiset palvelut

Graafinen suunnittelu on kommunikointia yrityksesi ja asiakkaidesi välillä. Tämän viestinnän suunnittelijana jokainen valintamme tähtää viestin onnistuneeseen välittämiseen. Saat meiltä kokonaisvaltaiset graafisen suunnittelun palvelut nettiin ja erilaisiin painotuotteisiin!

Hyvä design on mielestämme selkeää, tarkoituksenmukaista ja kommunikoi myös rivien välistä tukien haluttua mielikuvaa yrityksestäsi. Tunnemme visuaalisen viestinnän säännöt ja uskallamme tarpeen tullen rikkoa niitä.

Käyntikortti – Asiakas: Kivuton – Kalevalainen jäsenkorjaamo
Viestintäopas – Asiakas: Insinööriopiskelijaliitto ry
Juliste ja logo – Asiakas: DJ Gary Steak
Katso tästä lisää referenssejä