Valmennus

Topsavon yrittäjillä Hannulla ja Topilla on harvinaislaatuinen kokemus, näkemys ja osaaminen ratkaisumyynnistä, myynnin johtamisesta ja kouluttamisesta sekä call center -yrityksessä toimimisesta.

Hannulla on yli 20 vuoden kokemus myyntityöstä ja Topi on toiminut yli seitsemän vuotta call center -maailmassa myynnin johdossa ja kehittämisessä, asiakkainaan mm. Elisa Oyj.

Kun valitset Topsavon kumppaniksesi myyntivalmennukseen ja myyjienne sparraamiseen voitte varmistua siitä, että saatte konkreettista hyötyä ja parannusta myynteihinne! Yhtään myyntivalmennus-casea emme ole tehneet, missä asiakas olisi jäänyt kylmäksi tai ei olisi oppinut uutta ja konkreettista!

Tässä yhden asiakkaamme kokemus valmennuskäyntimme jälkeen:
”Kun kuulimme, että Topsavo järjestää myyntikoulutuksia, niin halusimme ehdottomasti mukaan.

Tiedämme, että Topsavon yrittäjällä Topilla on vankka kokemus myynnistä ja call centereissä työskentelystä.

Vaikka meillä yrityksenä on vahva myyntitiimi ja omat myyntikouluttajat, niin halusimme ulkopuolisen henkilön näkemystä ja ideoita myyntimme tueksi.

Koulutus räätälöitiin vastaamaan meidän tarpeita. Topi tutustuikin, ennen yritykseemme tuloa, tuotteisiimme ja koulutuksiin joita myyjämme olivat aiemmin saaneet.

Koulutuksessa mukana olleet myyjämme myös kiittelivät kovasti koulutuksen sisältöä ja kertoivat saaneensa konkreettisia ideoita päivittäiseen myyntityöhön.

Koulutuksesta haluamme antaa Topsavolle arvosanaksi täyden kympin. Koulutuksessa otettiin paitsi meidän tarpeet huomioon, niin myös myyjiemme yksilöllisiin tarpeisiin vastattiin.

Yhteistyö Topsavon kanssa varmasti koulutusten osalta jatkuu.”

Henri Tauriainen, Suomen Vitamiinikeskus Oy