Palvelut

VERKKOSIVUT JA GRAAFINEN SUUNNITTELU

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisen kotisivujen suunnittelu- ja ylläpitopaketin. Asiakkaanamme sinun ei tarvitse huolehtia domaineista, webhotellista eikä www-suunnittelijan etsimisestä. Ratkaisumme skaalautuvat yksinkertaisista perussivuista räätälöityihin ratkaisuihin.

Nettisivujen elinkaari on nykyään korkeintaan muutama vuosi. Laitteet joilla nettiä selataan, muuttuvat ja kehittyvät jatkuvasti, joten sivujesi täytyy olla mukana kehityksessä. Nykyään suurin osa www-liikenteestä tulee mobiililaitteiden kautta, joten käytettävät ja hyvännäköiset mobiilisivut ovat erittäin tärkeät.

Peruspaketit

Mikäli haluat selkeät ja helposti päivitettävät verkkosivut, nämä paketit sopivat sinulle. Kaikki sivustomme ovat responsiivisia, eli ne mukautuvat jokaiselle laitteelle tarjoten parhaan käyttäjäkokemuksen. Saat sivuillesi erittäin helppokäyttöisen hallintapaneelin, jonka avulla verkkosivujen päivittäminen käy käden käänteessä!

Räätälöidyt ratkaisut

Kun tarvitset parhaan ratkaisun liiketoimintasi ja tuottavuutesi kasvattamiseksi verkossa, on kyse sitten erikoistarpeitanne varten kustomoidusta verkkokaupasta, intranetistä tai websovelluksesta, hoidamme homman laadukkaasti maaliin! Saat meiltä mm. yksilölliset WordPress -asennukset, -teemat ja -lisäosat sekä erittäin vakaan 24h valvotun hostingin yhteistyökumppaniemme kautta.

Graafiset palvelut

Saat meiltä kokonaisvaltaiset graafisen suunnittelun palvelut nettiin ja erilaisiin painotuotteisiin. Hyvä design on mielestämme selkeää, tarkoituksenmukaista ja kommunikoi myös rivien välistä tukien haluttua mielikuvaa yrityksestäsi. Tunnemme visuaalisen viestinnän säännöt ja uskallamme tarpeen tullen rikkoa niitä.

Osaamiseemme on luottanut mm.

Katso tästä referenssejämme

 


MARKKINOINTI

Toteutamme yritysasiakkaiden viestintä- ja it-palveluiden ratkaisumyyntiä yli viiden vuoden kokemuksella ja tutkitusti erinomaisella laadulla. Pyrimme siihen, että omat sekä päämiestemme asiakkaat suosittelevat saamaansa palvelua.

Haluamme auttaa asiakkaita eri toimialoilla keskittymään omaan liiketoimintaansa ja auttaa löytämään uusia tehokkaampia työtapoja digitalisaation keskellä. Siksi haluamme myydä ja tarjota ainoastaan tuotteita/palveluita, jotka ovat oikeasti tärkeitä asiakkaille ja jotka tehostavat heidän liiketoimintaansa.

Mikäli sinulla on tuote tai palvelu, joka sopii kuvaukseen, otamme sen mielellämme edustettavaksemme!

Osaamiseemme on luottanut mm.


VALMENNUS

Meillä on yli 20 vuoden kokemus myynnistä ja asiakaspalvelusta.
Tarjoamme valmennusta mm. ratkaisumyynnistä, uusasiakashankinnasta ja telemarkkinoinnista.

ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö

 


ADWORDS MAINONTA

Adwords mainonta on yksi parhaimmista myynnin tehostamisen keinoista. Se on myös helpoin tapa parantaa kotisivujesi löydettävyyttä. Toteutamme yrityksesi Adwords mainonnan tekemään tulosta ja kehitämme mainontaa saatujen tulosten perusteella.

Mitä on Adwords mainonta

Google hakukoneessa tietyllä avainsanalla tehty haku näyttää orgaanisten eli luonnollisten hakutulosten lisäksi sivun ylä- ja alaosassa sponsoroituja hakutuloksia. Nämä sponsoroidut hakutulokset ovat Adwords mainontaa. Mainonnan hinta perustuu klikkauksista perittäviin kustannuksiin. Pelkästään mainosten näkyminen hakutuloksissa ei maksa mitään. Mainostaja päättää itse, kuinka paljon on valmis maksamaan klikistä. Hintatarjous yhdistettynä googlen mainonnalle antamien laatupisteisiin määrää sijoituksen hakutuloksissa.

Miksi käyttää hakusanamainontaa

Toteutamme Adwords mainonnan siten, ettei sinun tarvitse odottaa hakutuloksesi paranemista, vaan saavutat helposti ja nopeasti haluamasi sijainnin. Voimme myös säädellä hakutulosta optimoinnin avulla. Jatkuvan optimoinnin avulla parannamme myös mainonnan tehokkuutta. Kohdistamme Adwords mainonnan tiettyyn tuotteeseen tai palveluun, jolloin hakutulos johtaa kävijän aina halutulle sivulle eikä tämän tarvitse sen jälkeen enää etsiä löytääkseen haluamansa asian.

Tehdessämme yrityksesi Adwords mainontaa ensisijainen päämäärä on tuloksen tekeminen. Käytännössä se tarkoittaa yleensä myynnin tai liidien lisääminen. Tulosseuranta tuottaa arvokasta tietoa ja saadun tiedon avulla kehitämme mainonnan tehokkuutta entisestään. Pitkäjänteinen mainonta tuottaa paljon hyödyllistä tietoa, jonka avulla on mahdollista saavuttaa enemmän tuloksia muillakin toimenpiteillä kuin vain mainosbudjettia kasvattamalla.

Kenelle Adwords mainonta sopii

Adwords mainonta sopii parhaiten sellaisille tuotteille ja palveluille, joita haetaan paljon hakukoneilla. Se sopii sekä tuotteille ja palveluille, joita ei hankita välittömästi vaan hankintaa saatetaan harkita kauan, että sellaisillekin, joita ostetaan välittömästi haun yhteydessä esimerkiksi mobiililaitteilla. Se sopii kuluttajille verkkokaupassa sekä tuotteita ja palveluita tarjouspyyntöjen perustelle myyville yrityksille. Adwords mainonnasta hyötyvät myös b-to-b yritykset, joiden asiakas yritykset hakevat tuotteita ja palveluita verkosta.

ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö