Asiakaskokemuksia

VALMENNUS

Asiakas: Suomen Vitamiinikeskus Oy
Tuottamamme palvelut: Myyntivalmennus

”Kun kuulimme, että Topsavo järjestää myyntikoulutuksia, niin halusimme ehdottomasti mukaan.
Tiedämme, että Topsavon yrittäjällä Topilla on vankka kokemus myynnistä ja call centereissä työskentelystä.
Vaikka meillä yrityksenä on vahva myyntitiimi ja omat myyntikouluttajat, niin halusimme ulkopuolisen henkilön näkemystä ja ideoita myyntimme tueksi.
Koulutus räätälöitiin vastaamaan meidän tarpeita. Topi tutustuikin, ennen yritykseemme tuloa, tuotteisiimme ja koulutuksiin joita myyjämme olivat aiemmin saaneet.
Koulutuksessa mukana olleet myyjämme myös kiittelivät kovasti koulutuksen sisältöä ja kertoivat saaneensa konkreettisia ideoita päivittäiseen myyntityöhön.
Koulutuksesta haluamme antaa Topsavolle arvosanaksi täyden kympin. Koulutuksessa otettiin paitsi meidän tarpeet huomioon, niin myös myyjiemme yksilöllisiin tarpeisiin vastattiin.
Yhteistyö Topsavon kanssa varmasti koulutusten osalta jatkuu.”

Henri Tauriainen, Suomen Vitamiinikeskus Oy

ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö


ADWORDS MAINONTA JA MARKKINOINTI

Asiakas: Valon vesi ja lämpö
Tuottamamme palvelut: Adwords-mainonta ja hakukoneoptimointi

”Sivujemme markkinointi on ollut niin tehokasta, että yhteydenottojen ja puhelujen määrä on selkeästi noussut. Suosittelen!”

Matias Valo, Valon vesi ja lämpö

ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö


VERKKOSIVUT JA GRAAFINEN SUUNNITTELU

Olemme tehneet verkkosivut lähes 300 yritykselle. Tässä asiakkaidemme kirjoittamia kokemuksia palveluistamme. Klikkaa logoa vieraillaksesi sivuilla.

Asiakas: Kivuton – Kalevalainen jäsenkorjaamo Tuottamamme palvelut: Logo, verkkosivut, esite, käyntikortti, valokuvaus ja video nettisivuille.

”Nettisivut, kuvat, yrityksen ulkoasu onnistui aivan nappiin. Kerroin pikkujuttuja mitä haluan ja ne tuli ja paljon enemmänkin. Osasitte lukea myös ajatuksiani. Tuli tosi hyvät ohjeet videolla, että itse voi päivittää nettisivuja ajantasalle. Myös tällainen tavallinen kaduntallaaja osaa sen tehdä.
Hinta oli todella kohtuullinen, varsinkin näin aloittelevalle yrittäjälle.”

Helena Moisanen, Kivuton

Asiakas: Keramiikkastudio PII-POT Tuottamamme palvelut: Verkkosivut

”Yhteistyömme sujui mielestäni mainiosti. Tietojen vaihto puolin ja toisin oli avointa ja sujuvaa. Liian virallisia ja ylhäältä annettuja ohjeita ei ollut, vaan minua kuunneltiin asiakkaana erinomaisesti ja toiveeni toteutettiin sellaisina kuin halusin ja sovittiin.”

Markku Piippo, Keramiikkastudio PII-POT

Asiakas: Riuttalan Talonpoikaismuseo Tuottamamme palvelut: Verkkosivut

”Verkkosivut nostivat meidän ilmeen aivan uudelle tasolle. Kuvat pääsevät oikeuksiinsa ja mobiilin käyttökin tuli hyvin huomioiduksi. Verkkosivujen rakentaminen sujui luontevasti yhdessä näkökulmia pohtien. Koen, että asiakkaan toiveita oikeasti kuunneltiin.”

Kehitysasiantuntija Sanna Laitinen, Riuttalan Talonpoikaismuseo

Asiakas: Päiväkoti Tuike Ky
Tuottamamme palvelut: Verkkosivut

”Nettisivujen toteuttaminen tapahtui nopeasti, omaan aikatauluun ehkä hieman jopa liian nopeasti. Itselle meinasi tulla kiire ja hoppu kerätä materiaali kasaan… Lopputulos on kuitenkin erittäin miellyttävä ja juuri sellainen joka haluttiin; raikas, selkeä ja helposti hahmotettava kokonaisuus! Ammattitaitoinen porukka osaa!”

Minna Vainikainen, Päiväkoti Tuike

Asiakas: Kuopion Hammasproteesiklinikka
Tuottamamme palvelut: Verkkosivut

”Kotisivujen uusinnan yhteydessä lisäsimme myös nettinäkyvyyttämme ja nämä toimenpiteet yhdessä aiheuttivat meille positiivisen asiakasvirran ja pystyimme lopettamaan lehtimainonnan lähes kokonaan.”

Jorma Päivinen, Kuopion Hammasproteesiklinikka

Asiakas: JM Uunimuuraus Oy
Tuottamamme palvelut: Verkkosivut ja logo

”Nettisivuista ja logosta tuli hyvät. Voin suositella”

Jarkko Matilainen, JM Uunimuuraus Oy

Asiakas: Louhintaliike Huovinen Oy
Tuottamamme palvelut: Verkkosivut ja logon muokkaus

”Olen todella tyytyväinen yrityksen uusiin verkkosivuihin. Toiveeni toteutettiin ja sivujen ulkoasusta tuli selkeät ja nykyaikaiset. Myös logon muutokset onnistuivat helposti.
Yhteistyö oli sujuvaa ja nopeaa. Ammattitaitoinen porukka 👍.”

Jussi Huovinen, Louhintaliike Huovinen Oy

Katso tästä referenssejämme
ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö