Adwords -mainonta ja markkinointi

Adwords -mainonta on yksi parhaimmista myynnin tehostamisen keinoista. Se on myös helpoin tapa parantaa kotisivujesi löydettävyyttä. Toteutamme yrityksesi Adwords -mainonnan tekemään tulosta ja kehitämme mainontaa saatujen tulosten perusteella.

Hakukoneoptimointi eroaa Adwords-mainonnasta niin, että Adwords-mainonnan avulla yrityksesi mainokset näkyvät nimenomaan Googlen mainospaikoilla, kun taas hakukoneoptimointi auttaa siinä, että sivujen sijoitus normaaleissa, eli luonnollisissa hakutuloksissa nousee. Tämä on hitaampi, mutta edullisempi tapa nostaa sivut korkealle Googlessa oikeilla hakusanoilla.

Digimarkkinointi kattaa usein monia erilaisia internet-markkinoinnin kanavia. Parhaiten markkinointi yleensäkin toimii, jos kanavia on useita erilaisia. Totta kai kohderyhmä ja asiakaskunta vaikuttaa siihen mitä kanavia kannattaa käyttää ja mihin panostaa vähemmän.

Alla näet erilaisia valmiita markkinointipaketteja.

Jos et ole ihan täysin varma mikä olisi juuri sinulle paras markkinointipaketti, voit hyödyntää ilmaisen markkinointikartoituksen. Ota siis yhteyttä lomakkeella ja kerro, että haluaisit ilmaisen markkinointikartoituksen. Siinä käymme läpi firmanne kotisivuja ja markkinoinnin nykytilaa.

AdWords-mainonta ja hakukoneoptimointi paketti 150 € / kk

 • Ei määräaikaista sopimusta
 • Raportointi kerran viikossa
 • Sopii niin PK-yrityksille kuin isommillekin firmoille
 • Tulostakuu. Tavoitteena jatkuva asiakashankinta ja myynnin kasvu.

AdWords-mainonta TAI hakukoneoptimointi 100 € /kk

 • Ei määräaikaista sopimusta
 • Raportointi kerran viikossa
 • Sopii niin PK-yrityksille kuin isommillekin firmoille
 • Tulostakuu. Tavoitteena jatkuva asiakashankinta ja myynnin kasvu.

Digimarkkinointipaketti alk. 250 € / kk

 • AdWords-mainonta, hakukoneoptimointi, Facebook, Instagram, uutiskirjeet, sisällöntuotanto
 • Raportointi joka viikko?
 • Sopii kasvunhaluisille kaiken kokoisille yrityksille, verkkokaupoille jne.
 • Tulostakuu. Tavoitteena jatkuva asiakashankinta ja myynnin kasvu.

Referenssit

AdWords-mainonta ja hakukoneoptimointi

Todella korkealla lähes kaikilla avainsanoilla mitkä liittyy mainoslahjoihin ja liikelahjoihin. Avainsanoilla, jotka ovat vieläpä todella kilpailtuja!

Todella korkealla turvallisuusalan hauissa. Koulutukset, järjestyksenvalvonta jne.

Somemarkkinointi

https://www.facebook.com/Momotokoramen/


https://www.facebook.com/ravintolafuku/

Paljon tykkääjiä ja aktiivinen meininki sosiaalisessa mediassa.

Asiakaskokemuksia

”Sivujemme markkinointi on ollut niin tehokasta, että yhteydenottojen ja puhelujen määrä on selkeästi noussut. Suosittelen!”

Matias Valo, Valon vesi ja lämpö

FAQ

Mitä on Adwords mainonta

Google hakukoneessa tietyllä avainsanalla tehty haku näyttää orgaanisten eli luonnollisten hakutulosten lisäksi sivun ylä- ja alaosassa sponsoroituja hakutuloksia. Nämä sponsoroidut hakutulokset ovat Adwords mainontaa. Mainonnan hinta perustuu klikkauksista perittäviin kustannuksiin. Pelkästään mainosten näkyminen hakutuloksissa ei maksa mitään. Mainostaja päättää itse, kuinka paljon on valmis maksamaan klikistä. Hintatarjous yhdistettynä googlen mainonnalle antamien laatupisteisiin määrää sijoituksen hakutuloksissa.

Miksi käyttää hakusanamainontaa

Toteutamme Adwords mainonnan siten, ettei sinun tarvitse odottaa hakutuloksesi paranemista, vaan saavutat helposti ja nopeasti haluamasi sijainnin. Voimme myös säädellä hakutulosta optimoinnin avulla. Jatkuvan optimoinnin avulla parannamme myös mainonnan tehokkuutta. Kohdistamme Adwords mainonnan tiettyyn tuotteeseen tai palveluun, jolloin hakutulos johtaa kävijän aina halutulle sivulle eikä tämän tarvitse sen jälkeen enää etsiä löytääkseen haluamansa asian.

Tehdessämme yrityksesi Adwords mainontaa ensisijainen päämäärä on tuloksen tekeminen. Käytännössä se tarkoittaa yleensä myynnin tai liidien lisääminen. Tulosseuranta tuottaa arvokasta tietoa ja saadun tiedon avulla kehitämme mainonnan tehokkuutta entisestään. Pitkäjänteinen mainonta tuottaa paljon hyödyllistä tietoa, jonka avulla on mahdollista saavuttaa enemmän tuloksia muillakin toimenpiteillä kuin vain mainosbudjettia kasvattamalla.

Kenelle Adwords mainonta sopii

Adwords mainonta sopii parhaiten sellaisille tuotteille ja palveluille, joita haetaan paljon hakukoneilla. Se sopii sekä tuotteille ja palveluille, joita ei hankita välittömästi vaan hankintaa saatetaan harkita kauan, että sellaisillekin, joita ostetaan välittömästi haun yhteydessä esimerkiksi mobiililaitteilla. Se sopii kuluttajille verkkokaupassa sekä tuotteita ja palveluita tarjouspyyntöjen perustelle myyville yrityksille. Adwords mainonnasta hyötyvät myös b-to-b yritykset, joiden asiakas yritykset hakevat tuotteita ja palveluita verkosta.

ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö

Kaikki hinnat alv 0%

Markkinointityöt teemme yhteistyössä Markkinointi Ukkonen Oy:n kanssa.